BERNARD J. VAN DEN BERG

marketingconsultant & publicist

 

Twijnsterhof 78, 5709 GT Helmond, Nederland

M: +31 (0)6-538 538 01

 

 

 


 

40 jaar expertise in het reclame- en marketingvak. Adviseerde automotive en fietsfabrikanten, voedingsmiddelenproducenten, touroperators, banken en verzekeraars, serviceproviders, franchise- en retailorganisaties, lokale en centrale overheden, actiegroepen en welzijns-organisaties, uitgevers, brancheorganisaties en ICT-bedrijven.

 

Richt zich tegenwoordig op het helpen van ondernemers  en managers bij het ontwikkelen, schrijven en implementeren van effectieve marketing- en businessplannen.

 

Schreef als columnist en publicist voor o.a. DIT Reismanagement (Reed Business), Recreactie - vakblad voor de recreatieondernemer (RECRON), SalesManagement (v.h. Kluwer), Consumenten-reisgids (Consumentenbond) en VVP - vakblad voor Financiële Dienstverleners (Nijgh Periodieken). Leverde bijdragen aan The Question Library en Indicator (management-portalen). Schreef het ondernemersboek ‘Van A tot ZZP, Was jurylid van de Financial Marketing Award. Is ghostwriter, speechschrijver en sparringpartner van CEO’s, bestuurs-voorzitters, DGA’s, managers en zzp’ers.

 

 

Benieuwd hoe ik ook u kan ondersteunen bij het

ontwikkelen en/of uitvoeren van uw bedrijfsplannen?

Neem dan vrijblijvend contact op:

info@bernardvandenberg.com

 

Side steps scherpen de geest. Zouden meer mensen moeten doen. Door de jaren heen: Co-auteur van ‘Nederland in de Jaren Zestig’ en van tientallen reisgidsen en reishandboeken (Uitgeverij ELMAR). Is reisredacteur voor de landen Spanje, Portugal en Malta voor www.vakantiearena.nl.

Vertaalde en bewerkte o.a. ‘Sport en Spyche’ (John Syer e.a.), ‘Doping en Sport’ (Dr. Michael Sehling e.a.) en ‘Natuurlijke Immuniteit’ (Dr. Caroline Shreeve). Vertaalde van de bekende Duitse zelfhulp-auteur Peter Lauster het boek ‘Over de zin van het Leven’. Vertaalde en bewerkte van de voormalige Oost-Duitse auteur Raymund Stolze het omvangrijke schaakhandboek ‘Schaakkoningen, de duels der grootmeesters van Steinitz tot Kasparow’. Leverde een bijdrage aan de reisverhalenbundel ‘De wereld anders beschreven’ (Uitgeverij ELMAR).