Artikelen en columns

Hier is binnenkort een voor ondernemers en managers interessante selectie te vinden van de vele honderden artikelen en columns die ik de afgelopen jaren in uiteenlopende vakbladen heb geschreven over ondernemen, reclame en marketing. U kunt ze gratis lezen in een bladerbaar online magazine en eventueel downloaden. Laten we zeggen ter lering en vermaak.

 

Management e-books

Crisisbestendige managementboeken komen altijd van pas. Ook als de crisis voorbij is. Inspirerende en praktische informatie over ondernemen, management, marketing, reclame, public relations en sales. Recent verscheen bij uitgeverij MEDEM Publishing een e-book voor zzp’ers:

 

Van A tot ZZP -  het ultieme ondernemersboek voor wie klein wil beginnen.
Het aantal zelfstandigen zonder personeel is de afgelopen jaren spectaculair gegroeid tot meer dan een miljoen. Voor de meeste startende, doorstartende of gevestigde zzp’ers schuilt het succes in een heldere visie en realistische doelstellingen. En in een ondernemingsplan waar de bank of private investeerders enthousiast van worden. En niet te vergeten in creatieve marketing en reclame waarmee vraag wordt gecreëerd en naam wordt gevestigd.

 

Alle zaken die voor een zelfstandig ondernemerschap van belang zijn komen in Van A tot ZZP aan bod. Dit praktische e-book dat ook in een papieren versie verkrijgbaar is, levert u kennis én inspiratie. Zodat u succesvol van start kunt als ondernemer of uw onderneming verder kunt uitbouwen.

Lees meer...

 

Van A tot ZZP is eenvoudig te bestellen bij MEDEM Publishing. Ook verkrijgbaar bij Managementboek.nl, Amazon.com en Bruna.nl.

 

 

 

 

 

Bundel Marketing & Reclame

Alles wat u altijd al had willen weten over marketing en reclame in ruim 600 vragen en antwoorden.

Dit praktische en recent geactualiseerde e-book is verkrijgbaar bij MEDEM Publishing en Managementboek.nl .

 

De bundel Marketing & Reclame verscheen in de serie Q&A van The Question Library. Andere titels in deze serie: Q&A Beurzen; Q&A Direct marketing; Q&A Marketing basics; Q&A Private label; Q&A Public relations; Q&A Reclame basics en Q&A Sponsoring. Alle titels zijn als e-book te downloaden bij The Question Library.

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicaties & links